Verkkoapteekin toimitustavat

 

- Nouto apteekin kassalta (Puuvillan kauppakeskus, Siltapuistokatu 14, Pori) yleensä jo muutaman tunnin kuluessa, ILMAINEN!

- Nouto apteekin noutolokerosta (Kampuksen kauppakäytävä, Satakunnankatu 23, Pori) jopa samana tai seuraavana arkipäivänä, ILMAINEN!

- Kotiinkuljetus Porin alueella noin 20 km säteellä Puuvillan Apteekista. Ma-pe klo 15 mennessä tulleet tilaukset pyrimme toimittamaan saman päivän aikana, 8 €

- Nouda paketti Postin toimipisteestä tai Postin pakettiautomaatista Postin toimitusaikojen mukaan, 4,90 € (ei kylmäkuljetusta vaativille tuotteille)

Valitse noutopisteesi Postin kattavasta verkostosta, johon kuuluu yli 1400 pakettiautomaattia ja 2200 palvelupistettä ympäri Suomen. Saat tekstiviestin heti, kun lähetys on noudettavissa.  Pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta.

- Matkahuollon Lähellä-paketti, nouda Matkahuollon pakettipisteestä 1-3 pv, 4,90 € (ei kylmäkuljetusta vaativille tuotteille)

Nouda pakettisi valitsemastasi noutopisteestä, joita ovat mm. Pakettiautomaatit, K-Marketit, R-kioskit sekä Matkahuollon omat toimipisteet, joita on lähes 1600 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

 

 

 

Voit myös yhdistää verkkokaupastamme tekemäsi tilauksen Puuvillan K-Citymarketin Kauppakassipalvelun noutoon! 

 

- Tämä toimitustapa on sinulle täysin ILMAINEN! Ruokaostokset ja apteekkiostot samalla kertaa noutona Kauppakassin palvelupisteestä.

 

Toimitustavan käyttö vaatii ruokaostosten tekemisen Kauppakassipalvelun kautta ennen apteekkitilauksen tekemistä.

 

Toimi näin:

 

 

  • Tilaa ensin ruokaostoksesi Puuvillan K-Citymarketin kauppakassipalvelun kautta.
  • Tilaa sen jälkeen apteekkituotteesi Puuvillan Apteekin verkkokaupasta.Tilaus on maksettava verkkokaupassa verkkopankkitunnuksilla.
  • Valitse toimitustavaksi Puuvillan K-Citymarketin Kauppakassipalvelun nouto.
  • Ilmoita kauppakassin noutoaika meille joko puhelimitse p. 02 633 3304 (reseptilääkkeiden yhteydessä farmaseutti ottaa yhteyttä puhelimitse) tai sähköpostitse puuvillanapteekki@apteekit.net, niin yhdistämme apteekkitilauksesi ruokaostostesi mukaan. UUTTA! Verkkokaupan chatin ollessa aktiivinen, voit ilmoittaa meille kauppakassisi noutoajan helposti myös chatissä!
  • Huom! Otathan mukaan henkilötodistuksen lääkkeiden luovutusta varten.