MULTIVITA JUNIORI DINO MANSIKKA MONIVITAMIINI 100 PURUTABL

Uusi Multivita Juniori Dino Mansikka on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino Mansikka vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä*. Hyvän maun salaisuus on luontainen mansikka-aromi ja tabletin väriaine on peräisin punajuuresta. Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.

*D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.
Pakkauskoko:
100 PURUTABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Varastossa
SKU:
9511672
11,46 €
Vitamiinien riittävän saannin varmistaminen
Annostus: 1 purutabl. päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa jo pureskella hyvin. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

null

Ainesosat: makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), vitamiinit (C, niasiini, E, tiamiini, B6, pantoteenihappo, riboflaviini, D, B12, foolihappo, biotiini), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), luontainen mansikka-aromi, kivennäisaineet (sinkki, mangaani, seleeni), väri (punajuuriväri).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
6.00mg E-VITAMIINI: DL-TOKOFERYYLIASETAATTI
1.00mg B1-VITAMIINI: TIAMIINIMONONITRAATTI
1.00mg B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
10.00mg B3-VITAMIINI: NIKOTIINIAMIDI
3.00mg B5-VITAMIINI: KALSIUMPANTOTENAATTI
1.00mg B6-VITAMIINI: PYRIDOKSIINIHYDROKLORIDI
1.00mikrog B12-VITAMIINI: SYANOKOBALAMIINI
100.00mikrog FOOLIHAPPO: PTEORYYLIMONIGLUTAMIINIHAPPO
15.00mikrog BIOTIINI: D-BIOTIINI
5.00mg SINKKI: SINKKIOKSIDI
1.50mg MANGAANI: MANGAANISULFAATTI
25.00mikrog SELEENI: NATRIUMSELENAATTI
50.00mg C-VITAMIINI: NATRIUM-L-ASKORBAATTI
Säilytetään huoneenlämmössä, poissa lasten ulottuvilta, kansi tiiviisti suljettuna. Suositeltua vuorokausiannostusta ei tule ylittää. Sisältää makeutusaineita. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 
Sopii raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

100 ja 200 tabl.