Minisun Super Defence Pehmodino 60 kpl

Minisun Pehmodino Super Defence on pureskeltava ravintolisä D3- ja C-vitamiinin sekä sinkin saannin turvaamiseen erityisesti lapsilla. Minisun Pehmodino Super Defence on hyvänmakuinen pehmeä ja pureskeltava lasten vitamiini- ja hivenainevalmiste vastustuskyvylle. Minisun Pehmodino sisältää D3- ja C-vitamiinia, sinkkiä ja hunajaa. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Pehmodino on dinosauruksen muotoinen mustikan ja vadelman makuinen pehmeä ja pureskeltava. Tuote sisältää vain luontaisia värejä ja aromeja. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja soijaton.
Pakkauskoko:
60 kpl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Varastossa
SKU:
2190353
13,09 €
Monivitamiinivalmiste vastustuskyvyn tukemiseen yli 3-vuotiailla lapsilla. Sopii myös aikuisille.
1-2 kpl päivässä. 3-10-vuotiaille 1 kpl päivässä ja yli 10-vuotiaille 2kpl päivässä.
Vuorokausiannos (1 kpl) sisältää
D3-vitamiinia 5-10 µg 100-200 %*
C-vitamiini 75-150 mg 93,5-187%* Sinkki 2,5-5 mg 25-50%* *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Makeutusaine (maltitoli), vesi, liivate (nauta), C-vitamiini, hunaja, luontaiset aromit (mustikka, vadelma), sinkki, mustaporkkanamehutiiviste, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), kiillotusaine (karnaubavaha). Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.
5.00mikrog D-VITAMIINI: KOLEKALSIFEROLI
75.00mg C-VITAMIINI: ASKORBIINIHAPPO
2.50mg SINKKI: SINKKISITRAATTI
Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Sisältää hunajaa. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huonnenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)