FOLIREN FOLAATTI 400 MIKROG 90 tabl

Foliren Folaatti -tabletti sisältää 400 mikrog Quatrefolic®-folaattia, joka on parhaiten elimistön hyväksikäytettävissä oleva bioaktiivinen foolihapon muoto. Valmisteen sisältämä folaatti on heti oikeassa muodossa elimistön käyttöön. Tuotetta käytetään folaatin saannin turvaamiseen erityisesti raskauden suunnitteluvaiheessa ja raskauden aikana. Helposti nieltävä tabletti. Laktoositon ja gluteeniton. Sopii vegaaneille. Kaikille raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville suositellaan foolihappolisää 400 µg vuorokaudessa. Foolihappolisän käyttö tulisi aloittaa viimeistään kaksi kuukautta ennen suunniteltua raskautta ja jatkaa 12. raskausviikkoon saakka. Foolihapon riittävä saanti on tärkeää sikiön normaalin kehityksen kannalta.
Pakkauskoko:
90 tabl
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Varastossa
SKU:
2397867
18,16 €
Foolihapon saannin turvaamiseen
1 tabletti päivässä.
1 tabletti sisältää 400 µg folaattia. (200 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta)
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), folaatti (Quatrefolic®, 5MTHF-glukosamiini).
Laktoositon, maidoton, liivatteeton. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.
400.00mikrog FOOLIHAPPO: FOLAATTI
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Suositellaan raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)