Voisiko annosjakelu sopia minulle?

Kyllä, jos käytössäsi on säännöllinen lääkitys. Lääkkeiden koneellisessa annosjakelussa säännöllisesti käytössä olevat kapselit ja tabletit jaetaan kerta-annospusseihin aina kahdeksi viikoksi kerrallaanAnnosjakelu on turvallista, koska jakelupusseista näkee onko päivän lääkkeet otettu. Koneellisesti jaetut kerta-annospussit ovat erittäin hygieenisiä ja turvallisia käyttää.

Annosjakelussa maksat vain jaetuista lääkkeistä – et kokonaisista lääkepaketeista. Kotiin ei kerry ylimääräisiä lääkkeitä ja tämä puolestaan vähentää lääkehävikkiä.

Meiltä saat myös lääkkeiden mukana lääkityskortin, jossa on ajan tasalla olevat tiedot lääkityksestä. 

  • turvallista
  • vaivatonta
  • säästät lääkekuluissa
  • lääkehävikki pienenee

LASKUTUS JA HINNAN MUUTOKSET.  Annosjakelupalvelu laskutetaan kerran kuukaudessa ja asiakkaillamme on mahdollisuus myös suoramaksuun.

Annosjakelumaksu on 5 euroa viikossa, joka laskutetaan lääkkeiden kanssa samassa laskussa kuukausittain. Mahdollisista palvelun hintamuutoksista ilmoitamme kuukautta ennen muutosta.

 

PALVELUN LAKKAUTTAMINEN. Voit lopettaa tai keskeyttää annosjakelupalvelun käytön ilmoittamalla lopetuksesta kaksi viikkoa ennakkoon. Puuvillan Apteekki voi lopettaa annosjakelupalvelun ilmoittamalla asiakkaalle kuukautta ennen palvelun päättymistä.

 

Haluaisitko annosjakeluasiakkaaksi? - Tule käymään, niin laitetaan asia kuntoon!

Ota mukaasi Kela-kortti ja ajan tasalla oleva lääkityslista, jonka käymme yhdessä läpi ja sen jälkeen solmitaan annosjakelusopimus.