MÖLLER OMEGA-3 VAHVA 70 KAPS

Kalaöljyvalmiste, joka sisältää runsaasti elimistöllemme tärkeitä omega-3-rasvahappoja.

Möller Vahva Omega-3 kapselien sisältämät rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen ja verisuonten kuntoa, DHA tukee lisäksi aivojen toimintaa ja näkökykyä. 

Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. Ainutlaatuiset kapselit hajoavat vasta suolistossa estäen häiritsevää röyhtäilyä.

 

 

KÄYTTÖ:

2-5 kapselia päivässä. Niele kapselit kokonaisina. Jos käytössäsi on närästyslääke, ota se kaksi tuntia ennen tai jälkeen Möller vahva omega-3:n. Ei sisällä kalan proteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Vuorokausiannos 2-5 kapselia sisältää: omega-3 rasvahappoja 1020-2550 mg, josta EPA:a 510-1280 mg ja DHA:ta 340-850 mg. Aineosat: tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (sellakka, karboksimetyyliselluloosa, talkki, ammoniumvetykarbonaatti, kookosöljy), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), aromi (piparminttu).

Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ravintolisä.

Varastossa
SKU:
0467-32033512
22,44 €