Uusi

SILK ARGAN VEGAN HAIR& SKIN serum 60ml

Hiusten- ja ihonhoidon seerumi on vallankumouksellinen tuote!

Arganöljyä (13 %) sisältävä viimeistelytuote joka suojaa hiuksia. Sitä voidaan käyttää kuiviin ja kosteisiin hiuksiin.

Silk Oil of Morocco  Hair & Skin Treatment Serumia voidaan käyttää kaikille hiustyypeille päivittäin. Hiero sitä hiuksiin ennen pesua, pesun jälkeen, ennen harjaamista, suoristamista tai kihartamista. Seerumista saat myös uskomaton avun hiuspohjan hoitoon sekä sähköisten hiusten taltuttamiseen sekä kurittomien kiharoiden kesyttämiseen. Koska tuotteessa ei ole suolaa (Sodium Chloride) sitä voi käyttää myös keratiinisuoristuksen jälkeen.

Ylimääräistä öljyä ei jää hiusten ja ihon pintaan – ainoastaan elinvoimainen kiilto joka saa hiuksesi ja ihosi silkin pehmeiksi ja terveen näköisiksi.

Sertifioitu orgaaninen arganöljy on tärkein raaka-aine tuotteessa. Se antaa maksimaalisenkosteuden ja silkkisen tunteen hiuksiin sekä sisältää monia vitamiineja ja rasvahappoja joilla on uskomattomia terveysvaikutuksia. Etenkin E-vitamiini ja linolihappo suojaavat ikääntymiseltä, kuivumiselta, ympäristön saasteilta ja ankarilta UV-säteiltä. Tuote on ns. kuivaöljyä ja siksi se on kevyttä ja sillä on mahdollisuus imeytyä hiussuomuun ja ylläpitää sekä hiuksen ja hiuspohjan öljytasapainoa.

Silk Oil of Morocco Hair & Skin Treatment serum korjaa vahingoittuneita hiuksia silloin kun haitalliset ulkoiset vahingot ovat jo tapahtuneet, kuten

  • föönauksesta, raudoista ja lämpörullista
  • silloin kun viimeistelytuotteet kuten hiuslakka tai muotovaahdot ovat haurastuttaneet hiuksia
  • värjäykset ja permanentit ovat vahingoittaneet hiuksia
  • aurinko, saasteet

 

Varastossa
SKU:
0467-20000577
28,46 €
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SILK ARGAN VEGAN HAIR& SKIN serum 60ml
Arvostelusi