Uusi

LARYTIX NIELUSUIHKE 30 ML

Larytix®-nielusuihke toimii rauhoittavana tukihoitona virusten ja bakteerien aiheuttamien nielun limakalvon infektioiden sekä nielun ja suuontelon kuivuuden ja ärsytyksen hoidossa. Tuotteen aineosat muodostavat nielun limakalvolle suojaavan kalvon, joka vähentää allergeenien, bakteerien ja virusten kuten rino- ja koronavirusten kiinnittymistä, tunkeutumista kudoksiin ja leviämistä. Larytix® tukee myös ärtyneen limakalvon palautumista ennalleen. Tiksotrooppiset ominaisuudet estävät tuotetta valumasta pois nielun ja suuontelon limakalvon pinnalta. Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Pakkauskoko:
30 ML
Markkinoija:
Sirowa Finland Ltd Oy
Varastossa
SKU:
2170504
17,92 €
597,33 € / L

Larytix® on lääkinnällinen laite, joka toimii rauhoittavana tukihoitona virusten ja bakteerien aiheuttamien nielun limakalvon infektioiden sekä nielun ja suuontelon kuivuuden ja ärsytyksen hoidossa.

Käyttöön liittyvät suositukset:

 • Suositellaan jo flunssan ja flunssan kaltaisten oireiden alkuvaiheessa.
 • Tukee allergia-, bakteeri- ja virusperäisten nielutulehdusten hoitoa.
 • Voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi, jos nielun limakalvon infektion riski on suurentunut.
 • Soveltuu käytettäväksi muiden sairauksien aiheuttaman nielun ja suuontelon kuivuuden lievittämiseen.
 • Soveltuu käytettäväksi saastuneessa ympäristössä tai lämmitetyissä tai ilmastoiduissa tiloissa oleskelun aikana.

3–12-vuotiaat lapset: Suihkauta yksi annos kurkkuun lapsen pidättäessä hengitystään. Käytä enintään 4 kertaa vuorokaudessa aikuisen valvonnassa.

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: Pidätä hengitystä ja suihkauta 3–4 annosta kurkkuun. Käytä enintään 4 kertaa vuorokaudessa.

Paras vaikutus saavutetaan 5–7 päivän jatkuvan käytön jälkeen.

Jos oireet eivät ole lievittyneet 7 päivän kuluttua tai jos olosi huononee, keskustele lääkärin kanssa. Larytix®-nielusuihketta saa käyttää lapsille vain aikuisen valvonnassa.

30 ml:n moniannospakkaus, joka sisältää n. 425 annosta.

Puhdistettu vesi, soijaöljy, glyseroli, ksylitoli, emulgointiaineet, kappa-karrageeni, fukoidaani, totaroli, tokoferoliasetaatti, natriumsitraattidihydraatti, EDTA:n natriumsuola, mustaherukka-aromi, makeutusaine.

Älä käytä Larytix®-nielusuihketta:

 • jos sinulla on hengitysvaikeuksia, hengityksen vinkumista tai vakavia nielemisvaikeuksia. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen tuotteen käyttämistä.
 • makuuasennossa
 • jos sinulla ei ole yskimisrefleksiä
 • jos sinulla on aiemmin todettu allergia jollekin tuotteen aineosalle
 • jos sinulla on vaikeaa kurkkukipua, johon liittyy kuumetta, pahoinvointia tai aftoja
 • jos pakkaus on vahingoittunut tai pakkaukseen painettu viimeinen käyttöpäivämäärä on mennyt
 • jos potilaalle on äskettäin tehty suuontelon alueen leikkaus tai muu kirurginen toimenpide
 • alle 3-vuotiaille lapsille.

Varo tuotteen joutumista silmiin tai nenän ja korvien limakalvoille. Jos tuotetta on vahingossa joutunut silmään, korvaan tai nenään, huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä.

Veren hyytymistä ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi fukoidaani saattaa voimistaa veren hyytymistä estävien lääkkeiden, kuten varfariinin ja hepariinin, vaikutusta. Muiden lääkevalmisteiden, lääkinnällisten laitteiden tai nielusuihkeiden käyttöä ei suositella, ennen kuin tuotteen käyttämisestä on kulunut vähintään 30 minuuttia.

Tutustu pakkausselosteeseen.

Raskauden ja imetyksen aikaisesta käytöstä on keskusteltava lääkärin kanssa.

Larytix®-nielusuihke on säilytettävä alkuperäisessä pakkauksessaan kuivassa paikassa 15–25 °C:n lämpötilassa ja pystyasennossa. Säilytä suojassa auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Tuotetta ei saa säilyttää jääkaapissa. Ei lasten ulottuville.

Hävitä pakkaus käytön jälkeen paikallisten määräysten mukaisesti.

30 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:LARYTIX NIELUSUIHKE 30 ML
Arvostelusi