IVY AIA FACE SERUM HYALURONIC ACID 30 ML

IVY AÏA Hyaluronihapposeerumi yhdessä B5-vitamiinin kanssa kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään ihon kosteuden ja kirkkauden. Se silottaa myös ryppyjä, koska hylauronihappo kykenee säilyttämään suuria määriä vettä. Sodium hyaluronate pieni molekyylisenä pääsee tunkeutumaan syvemmälle ihoon. Ihosolujen väliin asettuessaan se täyttää ihon juonteita tasoittaen ja kosteuttaen ihoa. Ihon tehokosteuttaja. B5-provitamiini lisää ihon luonnollista hyvinvointia ja vähentää veden haihtumista. Lisäksi seerumin sisältämä betaiini parantaa ihon kosteustasapainoa.

Pakkauskoko:
30 ML
Markkinoija:
Tamro Oyj
Varastossa
SKU:
2211191
10,64 €
354,67 € / L

Tehokosteuttaa ihoa, kiinteyttää ja lisää ihon luonnollista hyvinvointia.

Seerumit ovat tehotuotteita, joiden aktiiviaineet ovat tiivistetyssä muodossa ja näin pienen molekyylin ansiosta ne imeytyvät iholle tehokkaammin kuin kosteusvoide. Laita 1-2 tippaa puhdistetulle iholle aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Käytä kuuriluontoisesti saadaksesi paras teho seerumista.

Aktiiviset aineet: Betaiini, pienimolekyylinen hyaluronihappo ja B5-vitamiini.

Aqua, Glycerin, Propanediol, Betaine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Polysorbate 60, Lactic Acid, Sorbitan Isostearate, Citric Acid, Sodium Phytate

30ml